Hjärnskakningar och mentalhälsa

Hör av dig 

För dig som är ishockeyspelare och medlem vet vi att du utsätts för stora påfrestningar både fysiskt och psykiskt under din karriär och ibland kanske det inte är så lätt att prata om hur man känner med sina lagkamrater, klubb och närstående.
Därför ger vi dig en möjlighet att under sekretess kunna vända dig till en idrottspsykolog  vid 2 tillfällen för du skall kunna få stöd på vägen.

Det finns många faktorer för en professionell ishockeyspelare som kan vara jobbiga som tex vid skada, fysiskutbrändhet, prestationsångest, krav, hot på sociala medier eller en avslutad karriär.

Därför tycker vi det är bra om du hör av dig till Andreas Claeson 070-6977211 eller andreas.claeson@me.com och tar hjälp om du känner att det behövs.

 

Erik Andersson vägledare och bollplank för spelare – vilka drabbats av hjärnskakning

Erik finns tillgänglig som stöd, för er spelare efter och under rehabiliteringen från en hjärnskakning. Erik finns där för att bolla eventuella frågor, eller för att bara ha någon att prata med. Då en individ ofta går igenom olika faser och behandlingar i sin rehabilitering efter en hjärnskakning, som Erik och många andra spelare, dessvärre, drabbats av.

Erik Andersson
MSc Engineering Physics
Business Area Manager
Mobil: +46(0)73 860 57 00
erik.andersson@polarcool.se