Emil Bejmo: ”Är fantastiskt imponerad av UFC-gubbarna”

SICO kommer varje onsdag att publicera en intervju med en utvald spelare. En intervju med tio snabba frågor som inte bara handlar om ishockey utan om allt annat också. Den här veckan har vi frågat Emil Bejmo.

Om du fick välja ett lag, oavsett sport, att spela för utanför Sveriges gränser. Vilket skulle det vara?
– Då hade jag inte valt något lag utan jag hade valt att slåss i UFC. Är fantastiskt imponerad av de gubbarna som vågar sig in i buren och kämpar. Då jag själv inte är någon tuffing på isen så hade det varit fränt att testa på.

Du får tre valfria saker av en ande. Vad skulle du välja?
– Att min familj får vara lycklig, fred på jorden och att tomten kommer på julafton.

Vilket är det senaste uppringda numret i din telefonbok?
– Min syster.

Hur många bakåtvända kepsar har du använt under säsongen?
– Är ännu fulare i keps så har en som jag använder i omklädningsrummet.

Vilken är ditt livs bästa måltid?
– Kalkon på juldagen med familjen brukar vara väldigt gott.

Ditt livs bästa resa?
– Jag åkte på en minnesvärda resa till Magaluf för några år sedan. Den var kanon.

Ditt mest minnesvärda SMS?
– Jag har ingen aning tyvärr.

Vad skulle du jobba med om du inte var hockeyspelare?
– Jag hade väl pluggat och skaffat mig ett jobb.

Har du några dåliga vanor eller laster?
– Vissa kallar snusa en dålig last, men jag tycker det är harmoniskt.

Du får bjuda tre valfria personer, levande eller döda, på middag. Vilka skulle du välja?
– Joe Rogan, han verkar kul och intressant. Julianne Hough, för hon är fantastiskt vacker och säkert jättetrevlig. Barack Obama, han sitter garanterat inne på en hel del spännande information som kan vara kul att veta.

Emil Bejmo
Född: 1989-10-10
Position: Center/Forward
Tidigare klubbar: Hammarö HC, Färjestads BK, Skåre BK, Bofors IK, Borås HC, Stjernen, Asplöven HC.