Nils Andersson om sina dåliga vanor: ”Jag slår icing ibland”

SICO kommer varje onsdag att publicera en intervju med en utvald spelare. En intervju med tio snabba frågor som inte bara handlar om ishockey utan om allt annat också. Först ut för säsongen är Malmö Redhawks Nils Andersson.

Om du fick välja ett lag, oavsett sport, att spela för utanför Sveriges gränser. Vilket skulle det vara?
– Central anfallare i Boca Juniors (fotboll) med mina styrkor i huvudspelet.  

Du får tre valfria saker av en ande. Vad skulle du välja?
– Snabb som en örn, stark som en björn och att jag slipper eftersvettas.

Vilket är det senaste uppringda numret i din telefonbok?
– Säkert någon av bröderna Jeff, Jim eller Jens Jakobs.

Hur många bakåtvända kepsar har du använt under säsongen?
– Har en fräsch från CCM jag kör med.

Vilken är ditt livs bästa måltid?
– 10:00 blankt på coopertestet (3000 meter).

Ditt livs bästa resa?
– Asplöven borta.

Ditt mest minnesvärda SMS?
– Jag var 13 och skulle skriva ett sms till min syster om en tjej jag träffat en gång. Jag var lite disträ eftersom jag höll på att köpa en tröja till nyss nämnda tjej för hela min månadspeng – trots att det var way too soon. Jag skrev ”Det gick bra, jag tror hon gillar mig, jag köper en tröja åt henne nu” och sen skickar jag smset. Men inte till min syster utan till tjejen jag just träffat. Jag inser det direkt så jag kastar mobilen i marken mitt i klädbutiken. Problemet var att det var en Nokia 3310 så ingenting hände, och smset gick fram, och jag träffade aldrig mer tjejen.

Vad skulle du jobba med om du inte var hockeyspelare?
 Är stryktipset ett jobb? I sådana fall säger jag det.

Har du några dåliga vanor eller laster?
– Paradise Hotel samt att jag ibland slår icing.

Du får bjuda tre valfria personer, levande eller döda, på middag. Vilka skulle du välja?
– Jim, Jeff och Jens Jakobs föräldrar samt någon påhittigare person med bra deal hos namnbytesmyndigheten.

Nils Andersson
Född: 91-10-15
Position: Back
Tidigare klubbar: Björklöven, Växjö Lakers, Djurgårdens IF.