Hur firar Elias Fälth och Ted Brithén jul? – Sico önskar God Jul

Det är dan före doppardan och för spelarna i SHL och Hockeyallsvenskan betyder det välbehövlig vila och några dagars julfirande tillsammans med nära och kära. 

HV71´s Ted Brithén och Brynäs Elias Fälth är två av alla spelare som passar på att njuta lite extra därhemma, samtidigt som de gör sig redo för ett fullspäckat schema, som väntar efter julledigheten.

Hur firar ni Jul?
Elias: Jag firar jul tillsammans med min sambo och vår son Julian hemma i Gävle tillsammans med några från familjen i Sthlm som kommer upp.
Ted: Jag firar jul hemma hos mina föräldrar i Ängelholm

Hur viktigt är det att få några dagars break så här runt jul?
Elias: Själva breaket gör att man får någon dag extra med kvalitetstid tillsammans med familjen och det är efterlängtat. Men det är ju match på annandagen, så det blir något extra fyspass dagen innan julafton och gemensam träning på juldagen.
Ted: För min del otroligt viktigt, då jag har förstått hur pass mycket min familj betyder för mig och att man ska uppskatta den tiden man får tillsammans.

Vad är det bästa på julbordet?
Elias: Favoriten är sällskapet
Ted: Jag är svag för sill

Vad önskar du dig allra mest till jul?
Elias: Att min son Julian får en härlig julafton från morgon till kväll.
Ted: Har inget speciellt jag önskar mig, utan mer det som fråga två är. Att få vara med familjen och de jag älskar är min present.

Sico tackar Elias Fälth och Ted Brithén för att de tog sig tid och vi önskar tillsammans med Ted och Elias en riktigt God Jul till samtliga spelare.