Vill du gå en ekonomikurs?

Efter jul börjar en ny aktie- och ekonomikurs via SICO. Vill du gå kursen är det bara att höra av sig till spelarfackets utbildningsrådgivare Anna Söderlind.

Aktie- och ekonomikurs steg 1 är en allmänbildande och bra kurs för att lära sig mer om hur man kan placera sina pengar. Den är perfekt att läsa både som ett första steg mot en karriär inom ekonomiområdet, eller om du bara vill få en bättre koll på din privatekonomi.

Kursen kommer att pågå i tio veckor. Om du därefter vill ha lite extra tid att slutföra kursen kommer det finnas möjlighet att förlänga kurstiden. Syftet är i grund och botten att ni ska erbjudas en möjlighet att lära er mer om ekonomi, på ett mycket flexibelt sätt.

Upplägget är att allt sköts online med exempelvis övningar, små uppgifter och quiz. Hela kursen kommer att avslutas med en lite längre inlämningsuppgift. Självklart kommer ni även få personlig handledning och vägledning med både tips om vad ni ska göra för att ligga i fas, samt möjlighet att ställa frågor. Dessutom kommer var och en av er att få en personligt upplagd studieplan utformad efter era mål och förutsättningar. Kursen beräknas ta 6-10 timmar i veckan.

Vill du ha mer information? Hör av dig till anna@sico.nu