Inbjudan till möte om karriärväxling

Som elitidrottare är du ett med ditt yrke. Du är ofta förankrad i ditt yrke på ett sådant vis att det kan vara svårt att navigera och orientera sig i tankar om karriärväxling. Att börja fundera på att växla karriär kan väcka många känslor, det kan ta tid att landa i vad du vill med din framtid. Men att väcka tanken är det första steget.

Mötet med TRS är till för dig och syftet är öka din förståelse för vad en karriärväxling kan innebära. Förhoppningsvis kan det också ge dig inspiration inför din resa mot ett nytt yrke.

Vi kommer lyfta frågor som:
  • Vad karriär är, och vad karriärväxling kan vara
  • Känslor och tankar kring karriärväxling
  • Hur vanor och bakgrund påverkar våra val
  • Vikten av att förstå din kompetens
  • Att välja ett nytt yrke och vägen dit

Vi beskriver också vilket stöd du omfattas av via Trygghetsrådet TRS och vilken hjälp du kan få, när det är dags för dig att växla karriär. Mötet riktar sig till elitspelare inom hockey och fotboll vilka omfattas av kollektivavtalet, och därmed omställningsförsäkringen.

I samband med mötet kommer du att träffa våra rådgivare, Linda Lekander och Maria Åberg för att bolla dina tankar. Har du några frågor inför mötet så mejla till: trygghetsradet.trs@trs.se så återkommer vi till dig.

OSA:

Om du är intresserad, behöver vi din anmälan senast den 7 december. Du anmäler dig via mail till: klara@sico.nu , med ditt namn och vilket lag du spelar i.

Var:

TRS lokaler på Rehnsgatan 11, 7 tr, 113 57 Stockholm.

När:

Mötet börjar klockan 11:00 och avslutas klockan 12:30 fredagen den 14 december 2018.

Välkommen!