SICO får en ny resurs i form av stöd för spelare vid hjärnskakning

Erik Andersson blir vägledare och bollplank för spelare – vilka drabbats av hjärnskakning

SICO är mycket glada men främst tacksamma att Erik nu vill vara behjälplig för spelare i SHL, SDHL och Hockeyallsvenskan som har drabbats av hjärnskakning.
Erik kommer finnas som stöd, för spelare, för att ha någon att vända sig till med eventuella frågor eller för att bara ha någon att prata med. Då en individ ofta går igenom olika faser och behandlingar i sin rehabilitering efter en hjärnskakning, som Erik och många andra spelare, dessvärre, drabbats av.

Vi vill vara tydliga med att Erik i detta arbete utgår från sina egna livserfarenheter och behandlingsmetoder som han själv genomgått, samt den erfarenhet Erik samlat på sig kring problematiken från olika håll. Detta har inget med hans engagemang i Polarcool att göra, även om SICO ställer sig positiva till Polarcool.

-Det känns bra att jag nu aktivt kommer att kunna bidra med mina erfarenheter till spelare som hamnar i samma sits som jag. Bara att vetskapen att det finns någon att vända sig till, tror jag kan vara positivt för SICO:s medlemmar. Sen är jag ödmjuk inför uppgiften men hoppas och tror att de kunskaper jag samlat på mig under min egen resa nu kommer att komma till nytta, säger Erik Andersson.

 

 

Erik Andersson
MSc Engineering Physics
Business Area Manager
Mobil: +46(0)73 860 57 00
erik.andersson@polarcool.se